Klantvolgsysteem:
één omgeving voor alle klantvragen

Personaliseer klantervaringen

Creëer een goede klantervaring door te anticiperen op de behoefte van je klanten. Hoe je dit doet? Door te communiceren hoe en waar zij willen en door het vooral zo persoonlijk mogelijk te maken.

Wil jij ook één centrale omgeving voor al je klantcontact?

Wij zorgen ervoor dat je echt naar je klanten kunt luisteren, zodat je ze op een efficiënte en betrokken manier helpt. Geen losse e-mails of verschillende systemen meer, maar één plek waar al het klantcontact samenkomt. Wij verbinden jou met je klanten.

Wil jij meer zien van het Klantvolgsysteem?
Vraag een demo aan

Hoe helpt het klantvolgsysteem jou?

Het klantvolgsysteem zorgt niet alleen voor meer gemak, maar ook voor meer werkplezier. Het creëert overzicht en inzicht voor je medewerkers.

 

Telefoontjes, e-mails en andere contactmomenten worden eenvoudig vastgelegd en zijn snel terug te vinden. Het complete overzicht vertelt je precies wat er speelt. Dit in combinatie met de gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat je klantcontact tot wel 25% sneller afhandelt.

Waarom het Klantvolgsysteem?

Overzichtelijk &
taakgericht

Op je persoonlijke dashboard staan de taken precies op volgorde van de gewenste afhandeling. Zo verlies je nooit een belangrijke taak uit het oog.

Sturing door inzicht

Door de inzichtelijke rapportage ziet je eenvoudig en snel hoe jouw klantcontactcentrum presteert. Inzichten om grip te krijgen op je serviceniveau en klantcontact te verbeteren.

Integraal klantbeeld

Je hebt direct inzicht in klantgegevens en contacthistorie. Geen informatie meer in e-mailboxen of verzoeken via losse post-its, maar één overzicht op een centrale plaats.

Alle kennis bij de hand

De kennisbank is hét naslagwerk, gekoppeld aan alle producten. Met één druk op de knop voeg je geautomatiseerd het juiste antwoord aan een e-mail toe.

Slim zoeken

Met de krachtige zoekmachine ben je binnen no-time bij de juiste klantkaart. Met een CTI-koppeling kunnen wij de klantkaart zelfs geautomatiseerd tonen.

CTI-koppeling

Maak je al gebruik van een CTI-oplossing? Wij kunnen deze aan het klantvolgsysteem koppelen, waardoor de huurder herkend wordt en direct de juiste klantkaart wordt getoond.

Signaleringen

Huurachterstand? Storing in een complex? Een  agressieve huurder? Je ziet na het openen van de klantkaart direct de informatie, zodat je direct de juiste acties kunt ondernemen.

Integratie website & portaal

De integratie met de website en het huurders- of woningzoekendenportaal zorgt voor een compleet klantbeeld en inzicht in alle activiteiten en processen.

Gebruiksvriendelijke interface

Het klantvolgsysteem is net zo gemakkelijk in gebruik als bijvoorbeeld een regulier
e-mailprogramma. Het helpt je in je dagelijkse werkzaamheden en het is een prettige omgeving om mee te werken.